Mwvraaggraag

Posted by yara On March - 31 - 2010

Sinds ongeveer een week heb ik een nieuwe hobby. Ik wil graag alles weten en dus vraag ik bij ongeveer elk ding, activiteit of verzoek: Waarom? Dat doe ik niet 1x, geen 2x maar het liefst een keer of 4 achter elkaar. Voorbeeld: Finnian had laatst laarzen aan die elke keer uitgingen. Mama moest ze elke keer aantrekken en dat vertelde ze even aan mij. Waarom moet jij elke keer de laarzen aantrekken bij Finnian mama? Nou omdat ze elke keer uitgaan. Waarom gaan ze elke keer uit mama? Omdat ze nog een beetje groot zijn en Finnian ze elke keer uitschopt. Waarom schopt Finnian ze elke keer uit mama? Dat weet ik niet Yara. Waarom weet jij dat niet mama? Omdat ik niet weet waarom Finnian ze elke keer uitschopt maar misschien moet je het aan Finnian vragen. Waarom schop jij elke keer je laarzen uit Finnian? (Finnian brabbeld- gelukkig- iets. Hij vindt het niet zo leuk mama :).

Ik vind het zelf wel een leuk spelletje en ook leerzaam soms maar ik krijg soms de indruk dat mijn omgeving het niet altijd even leuk vind. Stom he.

Oh ja ik heb ook nog een andere gewoonte ontwikkeld. Achter elke ja of nee hoor plaatsen. Vraag mama Yara is het gelukt? Ja hoor mama. Maar ook op vragen als Yara wil je nog iets drinken zeg ik “ja hoor”. Tja je moet je ergens mee vermaken niet?

2 Responses to “Mwvraaggraag”

  1. omaMarja says:

    Heerlijk! En herkenbaar… ๐Ÿ˜‰

  2. Tante Anne says:

    Lieve Yara,

    Vandaag wordt je alweer 3 jaar oud. Wat gaat de tijd snel, geniet maar lekker van kip, patat en appelmoes ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€

    (K)
    Tante Anne

Leave a Reply