YOUth

Posted by yara On July - 12 - 2016

Afgelopen donderdag heb ik meegedaan aan het YOUth onderzoek (http://youthonderzoek.nl/). Na het afnemen van wat wangslijm en een haarlok mocht ik met Soundry (de onderzoekster) mee voor een aantal testjes. Eigenlijk mocht ik gewoon lekker vaak achter de computer spelletje spelen 😃. Tussen door in de pauze kon ik me prima vermaken met een 3D bril.

Daarna moesten mama en ik een ouder-kind gesprek voeren. Dit werd opgenomen dus dat was best wel gek. Gelukkig ging het allemaal goed. Na het gesprek mocht ik naar de proef MRI. Hierin kon ik oefenen om stil te liggen, kreeg ik het geluid te horen en kon ik vast oefenen met de opdrachten die ik moest doen. Later krijg ik ook nog een foto van mijn hersenen.

Na de lunch was het tijd voor de echte MRI. Helaas moest ik lang wachten waardoor ik toch wel weer wat zenuwachtig werd. Gelukkig ging het erg goed en hebben we best veel opdrachten kunnen doen. Daarna nog wat testjes op het kenniscentrum en toen was het klaar. Het was een vermoeiende maar ontzettend leuke en leerzame dag. Over 3 jaar mag ik weer.

imageimage

 

Leave a Reply