Hoera

Posted by yara On April - 19 - 2015

Hoera ik ben 8! 

Eigenlijk was ik dinsdag al jarig maar  vandaag had ik mijn feest. Een super stoer feest. Er kwam iemand langs met reptielen. Johanna de berberskink, balletje de koningspython, Foetsie de luipaardgekko en Roxy de regenboogboa. 

In het begin was het best een beetje eng. Niet iedereen durfde in het begin maar uiteindelijk heeft iedereen alles geaaid en zelfs een slang om zijn nek gehad. Ook kregen we luizencontrole van Foetsie. Tussendoor hebben we zelf nog slangentikkertje gedaan en lekkere snoepjes op. 

Nadat we alle dieren gehanteerd hebben en alle vragen beantwoord waren van de quiz kregen we een heus diploma. Al snel daarna waren de poffertjes klaar en was het al weer tijd om naar huis te gaan.  

 

  

  

  

Leave a Reply