Archive for June, 2015

Avond4daagse

yara On June - 18 - 2015ADD COMMENTS

En weer hebben we het gehaald de 4×5 km van de avondvierdaagse. Eigenlijk was het helemaal niet zo moeilijk dit jaar. Volgend jaar lopen we met gemak de 

  10!

Reisje naar Amerika 

yara On June - 14 - 2015ADD COMMENTS

Al weer een tijdje terug zijn we op vakantie geweest naar Florida. We gingen op bezoek bij onze neefjes. Laat nu in Florida ook Disney zitten. We zijn dus totaal wel 7 keer naar Disney geweest en weet je wat… Het verveelt nooit. We hebben ook heel veel gezien. We hebben Winnie de Pooh en zij. Vriendjes ontmoet. We hebben zeker 3 vuurwerkshows gezien (en gingen superlaat naar bed). We zijn in een achtbaan geweest die wel 4 keer over de kop ging (Aerosmith, mama was dat even vergeten). En nog veel meer leuks. Op de dagen dat we niet weggingen konden we lekker zwemmen in ons zwembad. En we zijn op bezoek geweest bij de school waar onze neefjes naar toegaan. 

Maar het allerleukste was toch wel mijn verjaardagscadeau. Ik ben met mama samen met jasmijn en haar moeder met dolfijnen wezen zwemmen. We zijn begonnen met ontbijt. Daarna konden we rustig wetsuits ophalen samen met een snorkelset. Daarna zijn we gestart in een stroompje die ons langs aapjes en otters bracht. Ook zijn we langs vogels gedreven met een band. Daarna mochten eerst jasmijn en haar moeder met de dolfijnen zwemmen. Zo konden wij alvast even afkijken hoe het straks zou gaan. Een hal uurtje later waren we dan eindelijk zelf aan de beurt. Eerst begonnen we met Roxy. Ze voelde erg glad aan en kon mooie grappige kunstjes. Daarna was er een mannetje aan de beurt. Ook hij kon een aantal kunstjes waaronder heel hoog uit het water springen. Hij heeft ons ook allemaal door het water getrokken en dat kostte totaal geen moeite. Toen was ik ook wel weer blij dat het klaar was want het water was erg koud. 

Verder was het jammer dat de vakantie zo snel voorbij was. Want het was echt super gezellig.